Oyun Önerisine İhtiyacım Var

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Android Oyunları Burada kategorisinde Sokrates23 tarafından oluşturulan Oyun Önerisine İhtiyacım Var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 103 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Android Oyunları Burada
Konu Başlığı Oyun Önerisine İhtiyacım Var
Konbuyu başlatan Sokrates23
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sokrates23

Sokrates23

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 12, 2026
6
1
3
Arkadaşlar yaz tatilinin neredeyse yarısına geldim doğru dürüst oyun bulamadım. siteye sürekli giriyorum ancak yine ilgi çekici bir şey bulamadım sadece telefonum var. Oda Samsung galaxy z flip 3 5g emülatör olur değişik oyun olur bunlara açığım ancak hikayeli ise türkçe olmadan oynayamıyorum. lütfen yardım edin.

moment104

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 29, 2024
186
136
43
Arkadaşlar yaz tatilinin neredeyse yarısına geldim doğru dürüst oyun bulamadım. siteye sürekli giriyorum ancak yine ilgi çekici bir şey bulamadım sadece telefonum var. Oda Samsung galaxy z flip 3 5g emülatör olur değişik oyun olur bunlara açığım ancak hikayeli ise türkçe olmadan oynayamıyorum. lütfen yardım edin.
ps5 alıp
Resident Evil Requiem
oynayacaksın. Telefondan oyun mu oynanır:)

wanfad33

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 12, 2026
132
68
28
26
ankara
Hocamm katlanabilir telefon furyasında bende varım samsung fold 6 kullanıyorum ama bence bu tarz telefonlar oyundan çok iş ve sosyal medya tüketmek için bencede bi ps5 almanız lazım

Yerayay

Mobile TR Yama King
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2024
661
5,593
93
Siteye Git
Valla ben normalde onerirdimde konsol la mobil arasında gidip geliyorum o yüzden yorumum yok.
Ama cihazın güçlü ise emülatör aracılığı AAA oyunları deneyebilirsin. 360 emülatörü geçen güncelleme aldı onu deneyebilirsin. Forumda 360 oyunları için Türkçe yamalarimiz da var onlarada bakabilirsin.

Sokrates23

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 12, 2026
6
1
3
Valla ben normalde onerirdimde konsol la mobil arasında gidip geliyorum o yüzden yorumum yok.
Ama cihazın güçlü ise emülatör aracılığı AAA oyunları deneyebilirsin. 360 emülatörü geçen güncelleme aldı onu deneyebilirsin. Forumda 360 oyunları için Türkçe yamalarimiz da var onlarada bakabilirsin.
Deniycem olmazsa yazarım
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Olmadı

Son düzenleme: